ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


miercuri, 17 februarie 2016

Un document ultrasecret al Armatei Ungare a ajuns pe Internet: maghiarii au capturat un extraterestru viu, dar n-au reuşit să comunice cu el!

Pe un site slovac de ufologie,savpj.org, a fost publicat un fişier “top secret” care ar proveni de la Forţele Aeriene Ungare şi în care se vorbeşte despre un caz incredibil în analele OZN-urilor şi extratereştrilor. Pe 18 septembrie 1996, în Ungaria ar fi avut loc un accident, mai precis o ciocnire, între un avion al Aviaţiei Ungare şi o navă spaţială extraterestră. Drept urmare, la locul prăbuşirii celor două obiecte s-au găsit resturile navei extraterestre, dar a fost capturat chiar şi un extraterestru viu!
Accidentul a avut loc în orașul Papa din centrul Ungariei. Conform documentelor secrete în limba maghiară ale Armatei Ungariei, două trupuri extraterestre au fost recuperate de la locul accidentului: unul a murit, dar celălalt extraterestru a fost capturat în viaţă.
Extraterestrul viu semăna cu un umanoid mic, dar guvernul maghiar nu a fost în măsură să afle prea multe de la el. Iată ce spune documentul original:
De-a lungul ultimilor cinci zile, s-a făcut o încercare de a se angaja o comunicare reciprocă între el și noi. El nu a răspuns niciunuia dintre experimentele noastre – avem impresia că este supărat față de noi, pentru că este reţinut. Sau nu comunică telepatic; orice încercare nu a avut succes. Noi nu avem suficientă experiență în acest domeniu, ne-ar trebui un expert în telepatie, dar nu putem să-l aducem din motive de confidențialitate. Ne temem să nu-şi schimbe comportamentul dacă îl reţinem mult timp, căci, cu ajutorul unui fel de “energie cosmică” pe care ar deţine-o, ar putea încerca să scape. Printre noi sunt mulţi care se îngrijorează cu privire la acest aspect.
Guvernul maghiar are şi câteva teorii cu privire la nava extraterestră:
Nava funcţionează după un principiu necunoscut; probabil că produce sau utilizează efecte magnetice. Se crede că mişcarea în sine nu produce energia necesară funcţionării navei, aceasta primind energie din Cosmos. Sunt ca nişte linii de forţă, canale de energie sau alte fenomene fizice.
De asemenea, în raport se mai atrage atenţia că unul din martorii incidentului a dispărut (ceea ce este periculos pentru anchetă) şi că e necesar să se păstreze întreg secretul asupra acestui caz.
În final, vă ataşez şi o fotografie asupra documentului secret, de pe site-ul slovac mai sus menţionat.
sursa:http://www.lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!