ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


joi, 10 decembrie 2015

NU EXISTA COINCIDENTA, CI DOAR SINCRONICITATE! DOVADA CA ZILNIC SUNTEM ALINIATI CU SPIRITUL UNIVERSULUI!

Sincronicitatea exista peste tot, dar am rareori o recunoastem. Ati fost vreodata intr-un loc aglomerat, unde gasirea unui loc de parcare gol este considerat a fi aproape imposibil, insa chiar atunci pleaca cineva cu masina, pentru a va face spatiu pentru cel mai bun loc? Nu vi s-a intamplat niciodata ca sa doriti sa sunati pe cineva, dar chiar in acel moment acea persoana sa va telefoneze? N-ati patit niciodata sa va ganditi mult la o persoana pe care n-ati vazut-o demult, si, deodata, pe strada, sa dati nas in nas cu ea? Daca macar unul din raspunsurile la intrebarile de mai sus este “da”, atunci sa stiti ca aveti parte de ceea ce psihiatrul Carl Jung numea ca fiind “sincronicitate”.
Ce este sincronicitatea? Am putea spune ca ea este o simpla coincidenta, dar , din punct de vedere al sincronicitatii, astfel coincidente sunt de fapt rezultatul interconectarii Universului. La nivel spiritual, distantele sau distingerea dintre obiecte nu conteaza, nu are importanta. In aceasta dimensiune, totul este interconectat, perfect aliniat cu orice altceva. Prezenta voastra spirituala se manifesta sub forma de sincronicitati, permitandu-va sa dati seama ceea ce se intampla.
Sincronicitatile sunt destul de comune; cu toate acestea, ele sunt rareori observate. Exista un milion de lucruri pe care le vedeti si le experimentati in fiecare zi. De fapt, o mare parte din aceste lucruri nu sunt supuse observarii constiente.
Deci, daca sunteti in stare sa observati sincronicitati, cum ar fi cele mentionate mai sus, merita sa luati in considerare faptul ca acestea nu sunt simple coincidente! Deci, data viitoare, cand va confruntati cu o sincronicitate, puteti savura bucuria de a fi aliniati cu spiritul Universului!
Sincronicitati sunt peste tot si ele apar mai frecvent decat credeti. Iata cateva cazuri care va vor ajuta sa realizati ca sincronicitatile apar in viata voastra!



 Va uitati la ceas si vedeti ca acesta arata ceva de genul: 11:11, 22:22, 12:34 sau 12:12. Credeti ca e o simpla coincidenta? Ce sanse erau sa va uitati la ceas tocmai atunci si sa apare aceste numere? E doar o sincronicitate!
2) Fredonati o melodie (probabil melodia preferata), si, cand deschideti radioul, tocmai acea melodie e cantata. Acesta este, cu siguranta, un moment de bucurie pentru voi, dar nu uitati ca in spatele ei se afla sincronicitatea!
3) Toata ziua va ganditi la o problema mare si pareti ca nu-i dati de capat. Si, brusc, fara sa faceti nimic, ca din neant, va vine raspunsul. E ca si cum Universul intreg conspira pentru a va ajuta sa luati decizia corecta. Felicitari, ati vazut o sincronicitate!
4) Va intalniti cu oameni straini care va ofera cele mai bune sfaturi in momentul util, desi n-ati sperat asta niciodata – sa primiti sfaturi de la necunoscuti si nu de la prieteni. Asta da sincronicitate!
Sincronicitatile reprezinta un fenomen comun. Data viitoare cand va confruntati cu o coincidenta norocoasa, opriti-va doar pentru un minut pentru a savura aceasta sincronicitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!