ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


sâmbătă, 9 ianuarie 2016

PROFETII 2016

PROFETII 2016. REGINA ELISABETA VA MURI ANUL ACESTA IN SOMN, IAR ATACURILE TERORISTE SE VOR INTENSIFICA. TOTODATA, VOR FI SI CUTREMURE, INUNDATII SI ALTE CATASTROFE DEVASTATOARE PE PLANETA. IN PLUS, UNIUNEA EUROPEANA S-AR PUTEA SA DISPARA. SI ACESTEA SUNT DOAR CATEVA PROFETII DESPRE CE NE ASTEAPTA.

Americanul Michael McClellan este unul dintre futurologii care sustine ca are cele mai importante informatii despre ce ne rezerva viitorul.
Acesta spune ca regina Elisabeta a Marii Britanii va deceda in somn. McClellan se lauda ca a analizat profetiile a 28 de clarvazatori din intreaga planeta si le-a coroborat cu imaginile care ii apareau si lui despre viitor, scrie Teotrandafir.com.
Unul dintre clarvazatorii cei mai cunoscuti, Edgar Cayce, a prezis pentru luna ianuarie 2016 un cutremur de 7 grade in Japonia ori eruptia vulcanului Kyushu. Acesta spune ca vor fi peste un milion de victime.
In plus, in ciuda conflictelor dintre Turcia si Rusia, Erdogan si Putin isi vor da mana in cele din urma. In primavara acestui an ar putea izbucni un razboi, iar Britney Spears ar putea muri pe 11 februarie. In luna martie, conform informatiilor stranse de analistul McClellan, regina Elisabeta va muri in luna martie in somn.
PROFETII 2016. Paris Hilton s-ar putea sa fie rapita, iar cantareata Madonna se va sinucide prin spanzurare, mai spun mediumii. Vor incepe proteste masive antinucleare in toata Europa, in special in Germania si Marea Britanie.
In luna mai va veni la putere Chyren Selin, cel despre care Nostradamus spunea ca va fi primul rege al Europei. Tot Nostradamus spunea ca Papa Francisc va fi ultimul suveran pontif al lumii catolice. Papa va fi ucis pe un munte de niste soldati, dupa ce va urca acolo sa se roage.
McClellan a mai strans si alte informatii despre ce ne asteapta in 2016:
1. In luna august, Pamantul va fi lovit de fragmente ale unui meteorit.
2. Vulcanul Vezuviu va erupe in perioada cuprinsa intre august si decembrie. Mii de oameni isi vor pierde viata.
3. In luna octombrie, presedintele Egiptului va fi asasinat.
4. In luna septembrie, Rusia va ataca Polonia.
5. Un mare cutremur din Himalaya va rupe un baraj important. Forme de viata in pericol.
6. Celulele ISIS isi vor face de cap fara sa fie investigate in Germania.
7. Cresc revoltele de strada in Franta, Italia si Spania impotriva teroristilor si multe moschei vor fi arse.
8. Teroristii vor fi urmariti cu ajutorul nanotehnologiei.
9. Statele Alabama, Arkansas si Mississipi isi vor cere autonomia.
10. Un atentat terorist incredibil se va petrece in septembrie la Madrid. Teroristii se vor deghiza in soferi de autobuz si vatmani.

11. O bucata din Palestina va deveni de nelocuit.
12. Cantareata Selena Gomez va suferi un grav accident de masina.
13. Hillary Clinton va deveni urmatorul presedinte al Statelor Unite ale Americii.
14. Uniunea Europeana s-ar putea destrama, odata cu iesirea Marii Britanii din ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!