ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


joi, 10 noiembrie 2016

Trump preşedinte

Poporul american a dat o puternică lovitură globaliştilor ca Soroş sau Rothschild, şi mass-mediei oficiale aservite Ocultei!



Cred că de-acum totul este foarte clar: Donald Trump este noul preşedinte al SUA, învingând-o de unul singur pe infatuoasa Hillary Clinton, susţinută de toată presa Ocultei Mondiale, de industria muzicală şi Hollywood-ul închinat Illuminati, dar şi de globalişti ca George Soroş sau Warren Buffett.
Simbolic, aceasta este cea mai mare victorie a cetăţenilor simpli, care nu s-au lăsat minţiţi şi manipulaţi de imensa maşinărie de propagandă a Ocultei Mondiale. Dacă n-ar fi fost Internetul, dacă n-ar fi fost site-urile alternative care au arătat cât de periculoasă ar fi Hillary Clinton la conducerea Casei Albe, dacă ne-am fi bazat doar pe mass-media oficială, atunci America, dar şi lumea întreagă ar fi fost condusă de păpuşa globaliştilor.
Astăzi, 9 noiembrie 2016, poporul american a făcut istorie şi a arătat faptul că nu-şi doresc globalizare, neomarxism, politica absurdă a imigranţilor, o promovare agresivă a homose*xualităţii, uciderea conceptului de familie sau impunerea cu forţa “corectitudinii politice”. Astăzi poporul american le-a dat un şut în fund globaliştilor din familiile Rothschild, Soros sau Buffett, cei care nu se mai satură de putere şi încearcă să controleze întreaga lume.
De fapt, populaţia lumii începe să se deştepte încetul cu încetul. Oamenii încep să mai citească şi altceva decât presa oficială, plină de minciuni şi propagandă, şi începe să-şi dea seama că este manipulată. Votul americanilor pentru Trump nu este unul în mod special pentru candidatul republicanilor la preşedinţia SUA, pentru persoana sa, căreia i se pot reproşa multe lucruri; votul americanilor este unul pentru mesajul transmis de Trump, un mesaj care a mers la inima alegătorilor. Vă voi reciti câteva fraze din discursul său:
“Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni ce au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie (…) Sistemul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi se*xuali”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia voastră; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia voastră. Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi şi vor face şi mai rău decât atât… vor face tot ceea ce este necesar (…) Marea noastră civilizaţie şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce; am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea din guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care i-au distrus suvernitatea”.
Precum vedeţi, este un discurs împotriva globaliştilor şi globalizării. La fel, britanicii care au votat în iunie 2016, au făcut-o tot împotriva globalizării. Cetăţenii din două state democratice ale lumii (SUA şi Marea Britanie) au arătat că-şi doresc normalitate, linişte şi nu vor globalizare şi alte proiecte halucinante ale elitei mondiale. Cetăţenii acestor state vor guverne naţionale, nu guverne conduse global de Oculta Mondială.
Cinste poporului american pentru votul dat! Asta arată că EI nu pot face chiar tot timpul ceea ce-şi doresc!
sursa:http://www.lovendal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!