ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


luni, 12 octombrie 2015

Luna, o navă extraterestră gigant



Luna, așa zisul satelit natural al Terrei, este posibil să fie opera unei civilizații extraterestre. Anumite caracteristici ale corpului ceresc i-au făcut pe mai mulți specialiști să declare că Luna nu este ceea ce am învățat la scoală, ci mai degrabă o navă spațială extraterestră care orbitează în jurul planetei noastre din motive încă necunoscute.
Chiar dacă această teorie este greu de digerat, a fost lansată pentru prima dată în 1970 de către oamenii de știință ruși Mihail Vasin și Alexander Shcherbakov. Aceștia au argumentat că Luna se află pe o orbită greșită și că densitatea sa este una stranie. La suprafață este foarte mare, iar la interior extrem de mică. De aici s-a născut ideea că Luna este goală la interior și este posibil ca să fie creația unei civilizații extraterestre.
Mai mult de atât, Luna a fost îmbrăcată cu piatră pentru a ne face pe noi, oamenii, să avem senzația că este un satelit natural.
Un alt aspect ciudat, descoperit ulterior acestei teorii, este că impactul asteroizilor pe Lună produce cratere convexe. Acest aspect ridică numeroase semne de întrebare în condițiile în care pe orice alt corp ceresc craterele rezultate în urma impacturilor cu asteroizi sunt de fapt concave.
Din acest motiv, cei mai curajoși dintre specialiști sunt de părere că Luna este ca un fel de bază extraterestră, în care OZN-urile intră pentru a se alimenta.
Nu de puține ori s-au observat numeroase OZN-uri care dădeau târcoale Lunii, pentru ca mai apoi să dispară fără urmă.
Un alt fapt inexplicabil este că omul nu a mai pus de foarte multă vreme piciorul pe Lună. Specialiștii NASA susțin că Luna este neinteresantă și din acest motiv nu au mai existat misiuni în ultimii 30 de ani. De fapt, unele voci informează că extratereștri le-au interzis oamenilor să mai pună piciorul pe proprietatea lor și acesta ar fi fost motivul sistării cercetării Lunii.
Conform ufologului american Vladimir Azhazha, atât Armstrong, cât și ceilalți membri ai echipajului misiunii Apollo 11 au văzut numeroase nave extraterestre atunci când au ajuns pe Lună. Acest fapt a fost certificat de către Armstrong într-un interviu oferit în 2006 și care din motive de securitate națională a fost interzis.
luna
Mai mult de atât, Buzz Aldrin ar fi filmat un OZN, care se apropiase extrem de mult de naveta spațială pământeană. Acest fapt a fost confirmat de Armstrong, dar filmarea nu a fost niciodată făcută publică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!