ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


sâmbătă, 19 aprilie 2014

Ambasada Elohimilor !!!


Miscarea Raeliana este o organizatie internationala non-profi. Ii reuneste pe toti cei care doresc sa informeze umanitatea despre adevaratele sale origini si vorbeste oamenilor despre mesajul foarte special trimis de Elohimi, oamenii de stiinta foarte avansati care au creat viata de pe Terra, inclusiv fiintele umane. 
Dar raspandirea acestor cunostinte nu este singurul scop al Miscarii Raeliene. O alta misiune initiala a organizatiei noastre este aceea de a pregati o ambasada oficiala pentru a ura bun venit intoarcerii creatorilor nostri. 
Prin intermediul mesagerului lor, Rael, Elohimii si-au exprimat in mod respectuos o dorinta de a veni si de a se intalni cu noi. Dar, din moment ce ei nu vor sa vina decat in momentul in care prezenta lor aici este dorita, acestia cer ca noi sa ne demonstram mai intai dorinta de a-i invita, prin construirea unei ambasade adecvate inaintea sosirii lor.



Aceasta ambasada va deveni cel de-al Treilea Templu, dupa cum este prevestit in scripturile stravechi. In functie de specificatiile indicate de Elohimi, ea trebuie construita intr-o locatie neutra careia i-au fost garantate drepturi de extrateritorialitate si spatiu aerian neutru. Asigurarea unei asemenea ambasade si obtinerea garantiilor necesare pentru drepturile ocupantilor ei vor dovedi faptul ca umanitatea este pregatita pentru o intalnire oficiala cu creatorii ei.
Miscarea Raeliana a cerut recent unui numar de tari sa ia in considerare gazduirea proiectului ambasadei, si cateva au aratat interes in a aloca spatiu pentru o asemenea tentativa. Discutii preliminare sunt deja in desfasurare! 
Dupa cum este aratat in documentul prezentat diferitelor guverne abordate, Ambasada Creatorilor Nostri din Spatiu va aduce beneficii financiare substantiale tarii care o va gazdui. Norocoasa natiune se va bucura de asemenea de protectia speciala a Elohimilor, si va deveni centrul spiritual si stiintific al planetei pentru mileniile care urmeaza.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!