ezoterismuluman.blogspot.ro Web analytics


sâmbătă, 19 aprilie 2014

Dovezi antice care atesta ca reptilienii au fost prezenti dintotdeauna pe Terra



Una dintre cele mai controversate specii extraterestre, care a născut diverse teorii conspiraționiste, este cea a reptilienilor. Reptilienii sunt o presupusă rasă umanoidă extraterestră cu caracteristici de reptilă care joacă un rol proeminent în literatura științifico-fantastică, ufologia modernă și în teoria conspirației.
Conceptul de reptilieni pe Pământ a fost popularizat de David Icke, un teoretician al conspirației care crede că un popor de reptilieni ce-și pot schimba forma controlează lumea noastră luând înfățișare de oameni și câștigând puterea politică cu scopul de a manipula societatea umană. David Icke a afirmat în repetate rânduri că mulți dintre liderii mondiali sunt reptilieni sau sunt posedați de către reptilieni în încercarea acestora de a obține puterea pentru a conduce rasa umană.
Există numeroase zvonuri care susțin că reptilienii își duc existența într-o dimensiune paralelă cu a noastră și pentru că doresc să pună stăpânirea pe întreaga noastră planetă, s-au infiltrat în anumite structuri guvernamentale. Ei și-au luat formă de om și astfel nu pot fi deconspirați.
Înfățișarea lor este una de-a dreptul hidoasă, corpul îl au acoperit cu solzi mari și întreaga lor structură aduce cu una a reptilei, de unde și numele. Această specie extraterestră este una violentă și pentru că duce un stil de viață care se bazează pe subjugarea diferitelor civilizații, reptilienii sunt comparați cu niște paraziți.
Povestea reptilienilor nu a început în timpurile moderne, după cum ar crede unii, ci este mult mai veche. Scrierile străvechi, precum cele mayașe, sanscrite sau indiene, pomenesc într-o formă sau alta despre oamenii cu înfățișare de reptilă. De asemenea, numeroase manuscrise pomenesc despre regele întunericului Belial, care a venit pe Terra pentru a subjuga întreaga specie umană. El avea înfățișarea unei reptile, capul de șarpe, iar mâinile și picioarele se asemănau cu cele ale unui șopârle.
Chiar dacă povestea reptilienilor pare la prima vedere o simplă fantasmagorie, există numeroase dovezi care ridică mari semne de întrebare. Una dintre aceste dovezi a fost descoperită în cultura Ubaid, care reprezintă cea mai timpurie așezare omenească din sudul Mesopotamiei. Perioada începe înainte de 5300 î.Hr. și se încheie cu începutul perioadei Uruk, aproximativ 4100 î.Hr.
Arheologii au descoperit mai multe statui, fiind atribuite culturii Ubaid, care reprezintă o specie bizară de umanoizi. În esență, este vorba despre reptilieni. Statuile au o vechime de peste 5000 de ani și înfățișează oameni șopârle care au fost ridicați la rangul de zei.
Aceasta este dovada vie că reptilienii s-au implicat încă din cele mai străvechi vremuri în evoluția diverselor civilizații de pe Terra. Cercetătorii nu pot explica din punct de vedere științific existența statuilor Ubaid, dar refuză cu desăvârșire să le atribuie extratereștrilor reptilieni clasificându-le drept imposibil de definit.

TORIE INTERESANTA DESPRE REPTILIENI ADEVARATII TERANI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

com...!